Apresski party

APRĖS SKI!

50 Jaar Buurtvereniging ’t Oosten, dit hebben we afgelopen zomer gevierd met een zeer geslaagd buurtfeest. En omdat het buurtfeest geslaagd was, vond de feestcommissie dat dit jubileum nogmaals gevierd moest worden met een kleintje buurtfeest in de vorm van een heuse Après Ski Party!

Een goeie tent, verwarming, sneeuw, vuurkorven, ski’s, broodjes worst, snert, bierpullen, kerstbomen, foute muziek en nog veel meer! Aan alles was gedacht om er een geslaagd feestje van te maken. En dat was het, nadat de kerstman door de buurt was gegaan begon de tent al snel vol te lopen. Er is veel gelachen, veel gedanst, veel bij gesproken en we hebben zelfs bezoek uit andere buurten mogen ontvangen. Bezoekers bedankt dat jullie er zo’n geslaagd feest van hebben gemaakt en voor de complimenten die we als feestcommissie hebben mogen ontvangen.

De feestcommissie wil zijn dank nog uitspreken aan de vrijwilligers die ons hebben geholpen om dit feest te kunnen realiseren. Wij hopen ook in 2017 weer enkele feesten te mogen organiseren. Tot slot wenst de feestcommissie alle buurtgenoten en bezoekers fijne feestdagen en al het goede voor 2017. Heel graag tot volgend jaar, of tot bij de nieuwjaarsborrel van de Buurtvereniging.

Mocht het u leuk lijken om samen met ons een feest of activiteit te organiseren of wilt u zich inzetten voor de buurtvereniging of voor de wijk, geef ons dan een berichtje. Ideeën  voor activiteiten zijn natuurlijk ook altijd welkom, met z’n allen maken we ook van 2017 weer een mooi en goed jaar voor de wijk.

Een groet,
namens de Feestcommissie,

Gerrit Tuinstra, Marco Breidenbach, Allard Hutten, Merel Zijlstra,
Anneke Talhout, Aly Hoekstra en Bert Bloemsma.

Meerdere foto`s in de fotogalerij.

img_5348img_5461