Kerstmaaltijd 2014

KERSTBROODMAALTIJD

Zoals ieder jaar had het bestuur van onze buurtvereniging weer een kerstbroodmaaltijd georganiseerd in de sfeervolle boerderij naast de stadsherberg.

Om 16.30 kwamen de eerste buurtbewoners begeleid door kerstliedjes gespeeld door 5 enthousiaste trekharmonicaspelers uit onze buurt binnen.

Nadat iedereen van de 40 aanwezigen een plaatsje aan de leuk versierde tafels hadden opgezocht werden ze getrakteerd op een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, jammer genoeg hadden 7 buurtgenoten afgezegd wegens ziekte.

De avond werd geopend door een bestuurslid die iedereen welkom heette en het programma bekend maakte.

Hierna werden onder begeleiding van de muzikanten een paar mooie kerstliederen gezongen, waarna Sivia Boersma een mooi gedicht voorlas.

Hierna konden wij ons te goed doen aan de door de bediening van de stadsherberg rijk gevulde tafels met soep en allerlei lekkere broodjes.

Daarna was het de beurt aan Iep Boersma om een mooi verhaal voor te lezen, waarna Marcus van der Woude solo het Ava Maria speelde.

Nadat wij nog een paar mooie kerst liedjes hadden gezongen kwam er al weer een einde aan dit gezellig samenzijn.

De avond werd afgesloten met dankzegging aan de stadsherberg voor de geweldige medewerking, en natuurlijk ook de trekharmonicaspelers werden niet vergeten die hiervoor menig uurtje hadden geoefend.

Ook Sivia en Iep werden niet vergeten voor hun bijdrage.

Jammer genoeg moeten de buurtbewoners die dit gemist hebben weer een jaar wachten om dit ook een keer mee te maken.

Een tevreden bestuurslid

Meer foto`s van de kerstmaaltijd staan in de fotogalerij