Paaseieren zoeken

 

Paaseieren zoeken

Acht uur gaat de wekker en ik spring uit bed. Mijn man is verbaasd dat ik, langslaper, er zo vroeg uit moet op zaterdagmorgen. Ik heb een missie: paaseieren zoeken, dat moet een feestje worden voor de kinderen in de buurt. Druk met het maken van ranja en koffie zetten, kijk ik naar buiten. Het is prachtig weer. Om half tien staan Aly en ik in de speeltuin te wachten op de nieuwe Paashaas. We hebben 7 aanmeldingen gehad en zijn niet zeker over de opkomst. Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat de opkomst wel eens groter kan zijn dan verwacht, en dat was ook zo. Het was een feest om te zien dat de kleintjes heel erg hun best deden om zoveel mogelijk eitjes te verzamelen. Iedereen mocht met de Paashaas op de foto en kreeg na afloop een chocoladehaas mee naar huis. Dat dit evenement elk jaar weer een succes is, blijkt ook uit het enthousiasme van de ouders. Mede door het lekkere zonnetje hebben we met elkaar een prachtige ochtend gehad.

Hilda Akkerman