Bingo in Roordastate

Oktober bingo

Zaterdagmiddag 28 oktober was er een bingo, voor het eerst in Roordastate.

We werden welkom geheten door Merel, Aly en Sandra. Het Trefpunt was afgeladen. Veel bingo-spelers waren ook bewoners van Roordastate. Enkele spelers, waaronder ik en mijn tafelgenoten, kwamen van “buitenaf”.

Er werden, naast de reguliere prijzen, ook 2 prijzen gesponsord door Het Trefpunt. Dit werd dan gespeeld met een “Staande bingo”. Dit was echter voor sommige spelers lastig, dus werd het een “hand-omhoog-bingo”.

Nadat mijn dochter Sanne en ik al een klein prijsje hadden gewonnen, een pak speculaasjes en een pakje “pindarotjes” J, kwam de hoofdprijs ronde.

Dit betrof een Diner-bon van De Doelen in Franeker. Het was lange tijd spannend, je moest gelijk voor een volle kaart. En na enkele spannende momenten was ik de gelukkige winnares!

Dat wordt  genieten bij de Doelen.

Het was ons na de bingo, misschien ook wel toen we binnen kwamen, duidelijk dat deze bingo in Roordastate ook meer iets is voor de leeftijdsgroep van Roordastate. We voelden ons een beetje “de jonkies”.  Wij voelen ons meer thuis in de gezellige Notaris, waar ook wat meer leeftijdsgenoten komen.  Dus wat ons betreft meerdere bingo’s per jaar, in zowel de Notaris als Roordastate. Dan is iedereen tevreden.

 

Groetjes Wanda Meijer