Inzamelingsactie speeltuin ’t Oosten

Puzzeltocht door Centrum van Franeker

In de komende weken zullen de leden van de speeltuincommissie ’t Oosten met verschillende inzamelingsacties komen waaronder een fantastische en geheel Coronaproof puzzeltocht voor jong en oud, door Franeker binnenstad, waar ook nog eens leuke prijzen mee te winnen zijn!

Voor deze tocht vraagt de commissie een minimale bijdrage van €5,- die geheel wordt toegekend aan de speel- en ontmoetingstuin in hun wijk! Geef je nu op via whatsapp of bellen met telefoonnummer: 06-33925834
Of via mailadres: bv.kidsteam@gmail.com  |  Volg de opgegeven instructies voor het verkrijgen van de route.

Flessenactie

Naast de puzzeltocht is de commissie ook een lege statiegeld flessenactie gestart. Wijkbewoners verzamelen lege flessen, de kinderen uit de wijk halen deze op. Hier zijn ze al erg fanatiek mee bezig! Samen naar een mooiere wijk!

Voor het realiseren van de speel- en ontmoetingstuin is al een mooi bedrag toegekend door de gemeente, maar helaas is dit niet genoeg en is er nog veel geld nodig om de speel- en ontmoetingstuin ook echt te kunnen realiseren.

Door fondsen aan te schrijven, een mooie bijdrage van de gemeente Waadhoeke, sponsor en inzamelingsacties hopen zij van twee trieste speeltuinen een prachtige speel- en ontmoetingsplek voor jong en oud te kunnen creëren.

Houd de komende weken de facebookpagina van Buurtvereniging t’Oosten goed in de gaten voor nog meer acties. Waaronder nog een online bingo en loterij met fantastische prijzen!