Vacature secretaris buurtvereniging ’t Oosten

Vacature secretaris buurtvereniging ’t Oosten

Draag jouw steentje bij aan de leefbaarheid van jouw buurt

Het bestuur van de buurtvereniging gaat een verandering door. We willen de vereniging en het bestuur moderniseren met meer aandacht voor social media en het digitaliseren van veel zaken binnen de vereniging. Diverse nieuwe bestuursleden, waaronder de voorzitter en de penningmeester, gaan samen met de zittende bestuursleden enthousiast aan de slag voor de buurt. Daar hebben we een gemotiveerde en bekwame secretaris voor nodig.

Ben je bijvoorbeeld voor je werk of andere verenigingen veel met notulen of administratie bezig, dan zou je de buurt een enorm plezier doen om jouw kwaliteiten in te zetten binnen het bestuur van de buurtvereniging.

De werkzaamheden van de secretaris zijn overzichtelijk, kunnen naar eigen inzicht worden ingevuld en bestaan vooral uit:

  • Het schrijven van de notulen van de bestuursvergaderingen (circa 10 keer per jaar)
  • Het schrijven van de notulen van de ledenvergadering (1 keer per jaar)
  • Het schrijven van het jaarverslag voor de ledenvergadering
  • Bijhouden van de mailbox (en van een enkele papieren brief)
  • Bijhouden van de administratie van de vereniging en het verder digitaliseren daarvan.

We begrijpen dat iedereen een druk leven heeft en willen de taken binnen de buurtvereniging over zo veel mogelijk mensen verdelen. Als jij je herkent in het kunnen invullen van bovenstaande werkzaamheden en je wilt inzetten voor de buurt schroom dan niet en neem contact op.

Laat aub je gegevens achter op bvoostenfraneker@gmail.com of bel (Hans van Esschoten 06-30655834), dat kan ook als je vragen hierover hebt.